babysokjes

Babysokjes zijn behalve superschattig ook van groot belang voor de voeten van je kleintje. Zo blijven ze namelijk heerlijk warm en heb jij een happy baby! Daarover gesproken: de babysokjes van Happy Socks, daar krijgt toch iedereen een glimlach van op z'n gezicht? En met de stijlvolle Tommy Hilfiger babysokjes is jouw kleine spruit net zo hip als papa of mama. Je vindt hier alleen de leukste en beste babysokjes en dat van maat 11 tot en met maat 15. Veel sokken zijn ook in grotere maten verkrijgbaar als kindersokken. Leuk voor de grote broer of zus!

babysokjes

29 producten

sort-descending

29 producten

leuke babysokken voor iedere baby

Kleine voetjes moeten nog lang mee! Daarom hebben we voor de allerkleinsten kwalitatieve babysokjes in het assortiment. Happy Socks babysokken zijn favoriet als je zoekt naar matching babysokken met een schattige print. Maar ook merken als Tommy Hilfiger en PUMA hebben regelmatig hippe babysokken, vaak met een logo of een sportieve print. En die zijn niet alleen leuk voor je eigen baby, maar ook om te geven als cadeau. Is je kleine spruit uit zijn of haar sokken gegroeid? Dan hebben we een vrolijke, uitgebreide collectie kindersokken klaarstaan.

waarom je babysokjes moet kopen

Waarom jij snel onze babysokken moet inslaan? Nou, ten eerste omdat je pasgeboren zoon of dochter obviously nog niet in een stel kindersokken past. Daarnaast helpen babysokjes voor warme voeten. Sterker nog: omdat baby's warmte vasthouden via de voetjes, blijft het hele lichaam warmer in babysokken. De derde reden is dat babysokjes vaak anti-slipsokken zijn. Dus zet je kleine zijn of haar eerste stapjes? Dan voorkom je in babysokjes uitglij-momenten. En verder hebben wij gewoon een heel toffe collectie met leuke en schattige babysokjes. Scoor dus snel wat leuke babysokken op deze pagina. Jij blij, baby blij!