Bezig met laden...

Bamboo Basics sokken

Bamboo Basics startte met het maken van het meest comfortabele ondergoed. Maar dat was niet genoeg: als bamboe zo fijn zit, waarom zou je je hele lichaam er dan niet in hijsen? Zo gezegd, zo gedaan. Naast Bamboo Basics ondergoed en Bamboo Basics shirts, zitten nu ook de duurzame Bamboo Basics sokken van bamboe in ons assortiment. Je hebt nog nooit zoiets zachts gevoeld! En wist je al dat Bamboo Basics zelfs bamboe compressiesokken heeft?

Bamboo Basics sokken
filter & sorteer

22 producten

Bamboo Basics sokken

Durf je wat nieuws aan (je voeten) en ga je voor bamboe sokken? Bamboo Basics maakt bamboe herensokken en bamboe damessokken van een geweldige kwaliteit. De Bamboo Basics sokken hebben een uniseks pasvorm en zijn verkrijgbaar in zwart, blauw of met streepjes. De laatste keuze die je moet maken: ga je voor de reguliere lengte of kies je voor bamboe sneakersokken?

bamboe sokken

Je moet wel onder een steen hebben geleefd, wil je de opkomst van bamboe in onderkleding de afgelopen jaren hebben gemist. Maar bamboe sokken, die zag je nog niet zoveel. Terwijl bamboo sokken super zacht zijn en ervoor zorgen dat je voeten droog en fris blijven. Voor de productie van bamboe sokken is bovendien veel minder water nodig dan voor die van katoenen sokken. Zo help je het milieu dus ook nog een handje.

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops