5 cadeautips voor een geslaagde Vaderdag

Jij wil toch ook het beste voor jouw vader én zijn voeten? Met een van onze vele cadeaus weten we zeker dat er voor alle vaders iets moois bij zit, zodat je hem ook dit jaar weer kunt verrassen. Enne, je weet het: onze gratis inpakservice staat ook met Vaderdag weer voor je klaar. Vergeet 'm niet aan te vinken bij het afrekenen!

1. kan niet misgaan

Deze sokkenbox vol vaderliefde is altijd een goed idee. Met zijn stippen, ruiten en aandoenlijke hartensok weet je vader niet wat hij ziet. Succes gegarandeerd!

2. de allerbeste vader

 

Geen kaartje nodig, want deze giftbox van Falke zegt het al: best dad ever! De zwarte sokken met tof geborduurd meneertje aan de zijkant zijn stijlvol en lollig tegelijk.

3. lekker kleurtje

Nette sokken voor dagelijks gebruik heeft elke vader nodig. Ga je ook nog voor een vrolijk zomerkleurtje, zoals bij dit drietal van Hugo Boss, dan kun je een smile op zijn gezicht verwachten.

4. rock 'n roll

OK, toegegeven: hij moet wel in je budget passen. Maar hóe tof is dit collector's item van Happy Socks, met daarin alle iconische modellen?! Enne, bij een kleiner budget ga je toch gewoon voor een van de andere modellen uit de Rolling Stones collectie... We won't say a thing. 

5. gewoon klassiekers

 

Let's be honest: deze giftbox vol essentials van Qnoop behoeft toch niet echt een uitleg? Dit nieuwe merk is all about handige én duurzame sokken, en maakt dit jaar in juni ongetwijfeld heel veel vaders blij.

Uiteraard zijn deze vijf slechts een tipje van de sluier als het ons aanbod vaderdagcadeaus betreft: we hebben zo'n zestig herencadeaus voor je klaar staan en we durven te wedden dat er ook voor jouw paps een aardigheidje tussenzit. Bekijk het aanbod op onze cadeaupagina!

 

onze shops