Alfredo Gonzales: zo verras jij je vader op Vaderdag

Bezig met laden...

Geen Vaderdag zonder vaderdagsokken. Met dat motto ging Alfredo Gonzales de strijd aan voor het bedenken van het allerleukste vaderdagcadeau. En poeh, dat is goed gelukt. Vergeet die cadeaubon of dat bierpakketje... met de gloedjenieuwe sokkengiftbox hoef je niet verder te zoeken! Wedden dat paps hiermee zijn beste Vaderdag ooit viert?

de ultieme vaderdag giftbox

Alfredo weet precies waar vaders gelukkig van worden: bier, wijn en sokken. Stop je dat bij elkaar, dan kom je uit op deze Alfredo Gonzales giftbox. Zo kun je een tripje slijterij overslaan en heb je deze Vaderdag iets echt origineels voor hem. We pakken de box gratis voor je in en voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis.

vaderdag beer 2-pack giftbox blauw & groenverder naar Alfredo Gonzales beer 2-pack giftbox blauw & groen

meer sokken nodig?

Vaders hebben nou eenmaal veel sokken nodig. Ze raken er soms eentje kwijt of hebben geen zin in wasjes draaien. Je kent het wel... Heeft je pa aan de Vaderdag giftbox hierboven niet genoeg? Dan kies je gewoon nog wat extra Alfredo Gonzales cadeaus voor hem uit. Wat dacht je van onze ideeën hieronder? Niets weerhoud je ervan om papa deze Vaderdag flink in de watten te leggen ;).

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops