Alzheimer SOCKS: sokken voor het goede doel

Bezig met laden...

Er zijn ongeveer 270.000 mensen met dementie in Nederland en dat aantal zal over dertig jaar zelfs bijna verdubbelen. Je wilt er liever niet over nadenken, maar de kans is dus heel groot dat een van je familieleden of vrienden ermee te maken krijgt. En ja, dan komt het ineens wel heel dichtbij! Om écht even stil te staan bij de ziekte van Alzheimer heeft Alzheimer SOCKS twee bijzondere paren alzheimer sokken ontworpen.

alzheimer sokken 2021

alzheimer sokken

Eén ding was het allerbelangrijkst: de Alzheimer SOCKS moesten een boodschap krijgen. In 2021 staat de slogan 'Beat Alzheimer' centraal en draait de print op de twee sokkenparen om muziekbeats! Muziek is vaak – zelfs bij vergevorderde alzheimerpatiënten – herkenbaar en kan daarom een positief effect hebben. En vraag jij je af waarom de linkersok anders is dan de rechtersok? Zelfs daar is over nagedacht. Dit symboliseert namelijk de verwarring waar mensen met alzheimer mee te maken hebben.

alzheimer sokken 2021

help je mee?

Die gedachtegang maakt het al meer dan mooi om Alzheimer SOCKS onder je broekspijp uit te laten komen. Maar nóg leuker is de bestemming van al het geld dat deze alzheimer sokken opleveren. De gehele winst van vijf euro, dus de verkoopprijs min de kosten, gaat naar het Alzheimercentrum Amsterdam. Want ondanks dat de ziekte nog niet kan worden genezen, kan hij al wel worden behandeld. Maak alzheimer bespreekbaar!

Maar eum, waar zijn deze Alzheimer SOCKS te koop? Easy, bij ons natuurlijk! Het enige wat jij hoeft te doen is de alzheimer sokken en alzheimer sportsokken in je winkelmand gooien.

verder naar Alzheimer SOCKS

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops