x

zomersale - tot 30% korting op al je favoriete merken

Begin holiday season goed met Tommy Hilfiger om je voet

De dagen worden kouder en de nachten worden langer: alles wijst erop dat de winter begint. En al lijkt dat alles nog zo ver weg, voor je het weet gaat the holiday season van start. Daarom is het geen gek idee om nu alvast te beginnen aan je verlanglijstje. Wij helpen je een handje en hebben de leukste herensokken van Tommy Hilfiger onder elkaar gezet, zodat ze rechtstreeks op jouw wishlist kunnen.

Tommy Hilfiger holiday season

1. een streepje voor

Dat je een streepje voor hebt in deze sokken hoeven we je vast niet uit te leggen. Maar je wordt ook nog eens hartstikke blij van de verschillende kleuren. Hebben dus!

2. on fleek

Ben je een jeansliefhebber? Voeg deze blauwe 5-pack dan maar aan je wensenlijst toe, want dan vormen je sokken in het vervolg een perfect koppel met je broek.

3. wintergevoel

Ook echte wintersokken komen alvast om de hoek piepen, zodat jij de decembermaand begint in stijl. Vraag je om fair isle sokken, dan vraag je om knusse avonden voor de open haard.

4. gewoon netjes

Altijd handig, wat zwarte sokken waarin je netjes op je werk verschijnt. De Tommy Hilfiger 4-pack hier doet het goed voor jezelf, maar ook om rond Sinterklaas of Kerstmis cadeau te doen aan een ander.

5. kerstvoorbereidingen

Omdat rood de kleur van kerst is, worden deze twee paren je nieuwe vrienden. En ze kunnen het hele jaar door, want why couldn’t it be Christmas everyday?

6. tommy en de rest

Wat afwisseling in je sokkenla is ook wel eens leuk. Daarom begrijpen we het goed als je dit jaar liever een 4-pack wilt met het Tommy logo én basic sokken.

Dat het met deze cadeaus een december to remember wordt moge duidelijk zijn. Maar ben jij er toch nog niet helemaal uit of wil je ontdekken welke Tommy Hilfiger sokken nog meer op jouw verlanglijstje passen? Spiek dan vooral nog even hier rond.

Tommy Hilfiger

onze shops