De 10 leukste Moustard sokken

Dat saaie sokken bij ons niet bestaan, wist je natuurlijk al lang. Maar ons nieuwe sokkenmerk Moustard spant de kroon: elk paar heeft een uniek thema. Van dino's tot donuts en van aliens tot citytrips. Heb je aan één paar sokken niet genoeg? Dan heeft Moustard ook een heleboel vrolijke giftboxen. Dit zijn onze tien favoriete Moustard sokken.

1. lunchtijd

Iets wat met eten te maken heeft is altijd leuk, right? Daarom kan deze Moustard giftbox met etenssokken niet in dit lijstje ontbreken.

2. the city that never sleeps

Een tripje New York is met deze sokken zo gemaakt. Of je nou naar New York gaat, er al bent of gewoon graag wegdroomt naar deze wereldstad...

3. zoete snack

Laat al die ongezonde snacks even voor wat het is en ga voor gezond. Want geef toe: zoetsappige kersen zijn toch minstens zo lekker?

4. op safari

Ben je klaar voor de leukste safaritrip ooit? In de wild box komt alles van zebra's tot leeuwen voorbij. Afrika is er niets bij.

5. sokkenboeket

Een boeketje sokken is origineler dan een boeketje bloemen. Daarom staan op deze Moustard sokken een stel vrolijke bloemen gedrukt.

6. in een luchtballon

Joehoe... met deze sokken vol luchtballonnen zweef je zo de lucht in. Je hebt je nog nooit zo licht gevoeld!

7. sportief setje

Voor sportfanaten hebben we een wel heel leuk cadeau gevonden: sokken in het teken van American football, skiën, tennis en basketbal.

8. net als toetanchamon

Ook voor een stukje geschiedenis kijk je gewoon even bij Moustard. Ga voor de losse toetanchamon sokken of sla gelijk de egypt giftbox in.

9. bierwalhalla

Oktober of geen oktober: op de oktoberfest sokken van Moustard vind je het grootste bierwalhalla ooit. Het perfecte cadeau voor de bierliefhebber, al zeggen we het zelf.

10. de liefste babysokken

Als je tussen alle Moustard sokken een keuze hebt gemaakt voor jezelf is het toch té leuk om matchende babysokjes te shoppen?

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops