De 8 leukste dierensokken

Bezig met laden...

YAY, het is vandaag Dierendag. En hoewel dit niet de dag is om jezelf, maar je huisdier in de spotlight te zetten, kan ook jij er vandaag een beestachtig mooi feestje van maken. Met dierensokken natuurlijk! En om tussen de beestenboel jouw favoriet te vinden, hebben we hieronder een selectie voor je klaargezet.

dierensokken

1. hondensokken

Hondenfans verzamelen! Speciaal voor jullie hebben we een cadeau om Tiffy, Brutus of Max onder iedere outfit met je mee te dragen.

2. kattensokken

Of je bent een kattenpersoon, dat kan natuurlijk ook. De Happy Socks cat giftbox is precies hetzelfde als die voor hondenfans, maar dan met (je raadt het al) kattensokken.

3. varkenssokken

Van de standaard huisdieren gaan we naar de varkens. Ze kregen bij Alfredo Gonzales een eigen sokkenpaar en dat vinden wij – en jij als varkenliefhebber – helemaal niet erg.

4. flamingosokken

De meer tropische variant onder de dierensokken zijn die met flamingo's. Het voordeel daarvan: in flamingosokken is het altijd zomer, ook als de temperatuur je anders vertelt.

5. pantersokken

Grrruwelijk hip natuurlijk, zo'n panterprintje om je voeten. Pantersokken zijn er al een tijdje en gaan ook nog lang niet weg.

6. eendensokken

Pieter spetter pater, lekker in het water... Badeenden zijn óók eenden en dus zijn deze sokken een prima aankoop op Dierendag. Zeker omdat je jouw sokken combineert met die van je kinderen.

7. een box vol dierensokken

Waarom kiezen als je ook kunt combineren? Moustard heeft een sea life, zoo, jurassic en wild giftbox, dus voor iedere dierenvriend is er wel iets.

8. nog eentje dan

Last but not least heeft Many Mornings ook zo'n box met van alles wat alleen dan met een speciaal tintje. De linker dierensok is namelijk anders dan de rechter.

Van sokken met dierenprint kun je er nooit genoeg hebben. Shop alle dierensokken hier.

verder naar dierensokken

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops