De allertofste sneakersokken voor deze zomer

De temperaturen stijgen en de tijd van warme bontlaarzen is nu echt geweest. Eén probleem: als je die zomerse patta’s weer tevoorschijn tovert, horen daar natuurlijk wel kortere sokken bij. Kom je erachter dat je die nog mist? Dan vind je in het rijtje hieronder je allertofste sneakersokken voor deze zomer.

1. lorre

Happy Socks is natuurlijk hét merk als het om toffe prints gaat en verdient daarom de ereplaats in deze lijst. Maak er een echte beestenboel van en laat Lorre onder de mensen komen.

2. zeker geen muurbloem

Ben je bang om een muurbloem te worden met wat minder stof om je voeten? Hah, niks ervan! Gooi je schoenen uit en laat iedereen dit bloemenpatroon van Levi’s zien.

3. zo geel als de zon

Ladies, deze is speciaal voor jullie! Als je net zo kunt stralen als de zon, is de keuze zo gemaakt. Tommy Hilfiger maakte een ode aan de 80’s en stak deze retro sokken in een geel jasje.

4. ice, ice, baby

Deze 2-pack laat je afkoelen én genieten van je favoriete zomerspecialiteit: ijs. Happy Socks is de lulligste niet en bracht direct wat ijshoorntjes voor je hele vriendenkring mee.

5. all-over PUMA

Terwijl er boven je sneakers alleen een groen randje uitkomt, kan niemand om het merk heen als jij op sokken loopt. PUMA mag gezien worden en staat hier daarom all over de stof.

6. statement maken

Daar is Hilfiger weer! Dit keer brengt hij juist een 2-pack voor heren mee en wel één met statement logo en een gekleurd randje boven je schoenen.

7. under the palmtree

Laat die zomer maar komen, want Levi’s is er klaar voor. Hiermee geniet jij tijdens zonsondergang onder een palmboom… Dat klinkt toch als muziek in de oren?

8. vertrouwde basics

Stop deze oude, vertrouwde rakkers onder je witte sneakers en je weet zeker dat je geen modemisser maakt. PUMA heeft genoeg van dit soort basics en dat is ideaal als voor jou ‘doe maar lekker gewoon’ geldt.

Wees niet bang als je nog niet de sokken hebt gevonden die je zocht! We hebben zo’n honderdvijftig paar sneakersokken en nog ruim honderd paar footies, dus er is ook een perfect paar voor jou. Zo, dan ben nu jij klaar om je winterschoenen héél ver achterin de kast te proppen.

onze shops