De beste warme sokken tegen koude voeten

Bezig met laden...

Last van koude voeten? Herkenbaar! Dat jij in de winter blijft klagen over ijskoude voeten en anderen nergens last van lijken te hebben, zou kunnen liggen aan je doorbloeding. Maar wat doe je er aan? Nou, naast voldoende beweging, koppen vol warme thee en een lekker saunabezoek op z’n tijd kun je eens warme sokken overwegen. Dikke sokken aan en gaan - dan zijn koude voeten al snel verleden tijd!

warme sokken

beste sokken tegen koude voeten

Wollen sokken zijn je redding als je vaak koude voeten hebt. Wol is namelijk lekker dik en extreem isolerend, zodat de koude winterlucht niet door de stof van warme sokken heen gaat. Sterker nog: wol past zich zelfs aan naar je lichaamstemperatuur, zodat je voeten net zo warm worden als de rest van je lichaam bij het dragen van wollen sokken. Dames en heren kunnen normale sokken kiezen, maar voor koude benen én voeten zijn er ook (wollen) kniekousen voor dames en kniekousen voor heren.

soorten wollen sokken

Nu je hebt besloten om je ijskoude voeten op te warmen met dikke sokken is het nog even kiezen. Want welke wolsoort kies je voor jouw warme wollen sokken? Je ziet bij extreem warme sokken vaak dat het percentage wol het hoogst is, maar je hebt ook ventilerende wol/katoen sokken voor dames en wol/katoen sokken voor heren. En dan zijn er nog verschillende soorten schapen- en geitenwol die je wollen dames sokken of wollen heren sokken net wat luxer en zachter maken, zoals merinowol, scheerwol en kasjmier.

warme sokken

van warme huissokken tot sportsokken

Dat er genoeg warme sokken voor koude voeten zijn die je op een alledaagse winterdag draagt, moge duidelijk zijn. Maar wat nou als jij toch niet van plan bent om met dit weer naar buiten te gaan? Haal onze blog over huissokken er even bij: voor zo’n fijne chilldag doen warme huissokken met antislip namelijk hun ding. Ben je juist wel supersportief en stel je vervolgens de vraag: welke sokken zijn het warmst? Als jij tijdens het wandelen vaak koude voeten hebt, zijn de speciale outdoor collecties met dikke sokken voor jou gemaakt.

wollen sokken kopen

Ben je helemaal om en wil je zo snel mogelijk wollen sokken kopen? Dan moet je even tussen onze wollen dames sokken, wollen heren sokken en wollen kindersokken spieken, want daar hebben we de beste sokken tegen koude voeten verzameld. Zo kun je bij ons terecht voor alledaagse, maar extreem warme sokken van Alfredo Gonzales en Burlington, maar ook voor dikke huissokken van FALKE of Stance sportsokken van wol. Je merkt het al: we hebben warme sokken voor koude voeten in overvloed!

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops