De leukste en vrolijkste sokken: onze favorieten

Leuke sokken zijn heus niet moeilijk te vinden. Met een beetje kleur en een beetje print heb je al snel hippe sokken te pakken. Maar hoe vind je nou de crème de la crème? De allermooiste soorten? De trends van het moment? Dat is nu kinderlijk eenvoudig, want speciaal voor jou hebben wij de meest vrolijke sokken onder elkaar gezet.

leuke en vrolijke sokken

leuke en vrolijke sokken met print

Leuke sokken met print kunnen een outfit maken of kraken, dus bedenk goed hoe je ze combineert. O ja, en dan is het ook wel handig om te bedenken waar je ze draagt. Bij een deftige gelegenheid zijn kleurrijke sokken al leuk genoeg, terwijl je op een festival gerust los kunt gaan met toffe sokken. Je wilt niet de clown van die zakelijke bedrijfsborrel zijn, maar wel de gangmaker van het feest! Op momenten dat je het wat subtieler moet aanpakken zijn ruiten en strepen van Happy Socks of Burlington de uitkomst.

dieren sokken

Dieren sokken: als er iets in het rijtje thuishoort, zijn het wel onze viervoeters. Honden en katten zijn niet alleen favoriet als huisdier, maar ook als print bij merken als Happy Socks. Elk seizoen loop je er dan ook weer gevaarlijk modieus bij met een beestelijk printje. En wat dacht je van Alfredo Gonzales? Dit merk heeft zelfs een hele dierentuin aan coole sokken online staan. Wie niet vies is van kleurrijke sokken moet even bij Many Mornings rondneuzen. De rechtersok heeft daar een andere dierenprint dan de linker en daarom zijn dit pas echt leuke en vrolijke sokken te noemen.

leuke en vrolijke sokken

tropische zomersokken

Zomersokken zijn al jarenlang de trend. Echt alles wat ook maar iets met vakantie te maken heeft, zagen we voorbijkomen op mooie sokken van Björn Borg en Alfredo Gonzales: van de mooiste flora tot opdrukken met het ultieme strandgevoel. Maar het allerbeste van de zomer is het eten, obviously! Daarom staan er altijd fruitige sokken en sokken met ijsjes voor je klaar. Yummie… Het moge duidelijk zijn dat deze toffe sokken niet alleen tijdens de warme maanden, maar gewoon het hele jaar door het zomersfeertje aanwakkeren.

leuke sokken voor dames én leuke herensokken

Natuurlijk zijn we de moeilijkste niet en hebben we voor echt iedereen zo’n vrolijk stel hippe sokken met print. Er zijn kleuren en prints in overvloed en daarom past er een paar bij elk type man of vrouw. En nu je een beetje weet wat de trends op het gebied van vrolijke sokken zijn, kun je ervoor zorgen dat je elke dag met een dikke glimlach op je smoel begint. Je spot alle leuke sokken voor dames en leuke herensokken bij ons online - tijd om jouw favoriet uit te zoeken!

shop nu

onze shops