De leukste sokkentrends van 2023

Bezig met laden...

Check je weerapp en kijk naar buiten: het is lente! Je kunt je warme wintersokken achter in je kast proppen en je zomersokken tevoorschijn halen. Al vraagt dat wel om een upgrade in je sokkenla. No problemo, want wij als sokkentrendwatchers weten precies met welke sokken jij er deze zomer volgens de laatste trends bijloopt. Dit zijn de sokkentrends van 2023.

sokkentrend 1: felle kleuren

Waar nudekleuren eerdere zomers hip waren, mag je in 2023 weer losgaan met met felle kleuren. Fuchsia, felgroen, koningsblauw, rood, feloranje, geel... je hoeft je niet in te houden als je de sokkentrends mag geloven.

sokkentrend 2: witte sportsokken

Deze sokkentrend is niet helemaal nieuw, maar in 2023 ga je witte sportsokken weer verrassend vaak zien. Vooral in de sportschool mogen je sokken van bijvoorbeeld PUMA, FILA en New Balance gezien worden, maar ook casual doet de witte sportsok het goed.

sokkentrend 3: kunstzinnige sokken

Deze sokkentrend is gloednieuw en voorlopig here to stay. Wil je je creatieve persoonlijkheid laten zien, dan ga je voor kunstzinnige sokken. Bij sokkenmerk MuseARTa draait alles natuurlijk om kust, maar ook bij Marcmarcs zien we een hippe collectie met Van Gogh en da Vinci.

sokkentrend 4: sokken in sandalen

Ja hoor, ze zijn er weer! Sokken in sandalen zijn terug van weggeweest. Maak je retro campinglook af door te gaan voor sportsokken óf felgekleurde sokken in sandalen en je weet helemaal zeker dat je er volgens de laatste trends bijloopt.

Dit zijn onze favoriete sokkentrends van 2023! Meer zien? Bekijk al onze damessokken en herensokken en hijs jezelf in de trends van dit moment.

verder naar sokken.nl

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops