Deze Stance collabs maken van elke dag een sokkenfeestje

Als er iemand van de collabs is, dan is het Stance wel. In elke sokkencollectie zitten minstens een handjevol samenwerkigen. Ook in de nieuwe voorjaarscollectie - en natuurlijk vinden we dat helemaal niet erg! Onze favorieten van dit moment? Friends, FC Barcelona, Marvel en Nickelodeon.

1. Stance x Friends

Hoera, fans die alle Friends merchandise van mokken en dekbedovertrekken tot pennen al in huis hebben, moeten ruimte maken voor meer. Er zijn nu namelijk ook Friends sokken. En in die Stance x Friends collectie zit een sok geïnspireerd op onze favoriete scène tussen Ross & Rachel: You're my lobster!

 

2. Stance x FC Barcelona

Maar ook voor voetbalfans zit er moois in de nieuwe collectie. Want een FC Barcelona voetbaltenue kan niet zonder FC Barcelona sokken. Komt dat effe goed uit, dat Stance toevallig een FC Barcelona collectie heeft klaarstaan. Scoren!

3. Stance x Marvel

Een oude bekende, want zoals je in onze Stance marvel blog al las, is de collectie Stance x Marvel al een tijdje favoriet. Gelukkig zijn er weer genoeg nieuwe sokken om uit te kiezen. Ga je de strijd aan als Daredevil of voel jij je een held in Spiderman sokken?

4. Stance x Nickelodeon

Soms mag er ook best wat meer fun je sokkenla in. Tadaaa, met een stel Spongebob sokken gaat dat wel lukken. Want geef toe, al ben je nu een stukje ouder, stiekem is Spongebob nog steeds je grote held.

Je favoriet gevonden? Dan wordt het tijd om te shoppen. Tip: bekijk ook even welke sokken tot de Stance infiknit serie behoren. Dan weet je helemaal zeker dat je sokken voor altijd meegaan.

verder naar Stance sokken

stel hier je vraag
Chat avatar
Contact
onze shops