x

zomersale - tot 30% korting op al je favoriete merken

Dit zijn de leukste sokken voor Vaderdag

Heb je nog geen idee waar je je vader dit jaar mee gaat verrassen? Geen paniek, wij hebben het perfecte vaderdagcadeau! Is jouw vader de leukste thuis? Ga dan voor een sok met een beetje humor zoals een print met eieren. Voor de hippe papa's zijn er de stijlvolle sokken van Tommy Hilfiger en voor alle sportievelingen hebben we sportsokken van FALKE. Oftewel: zet hem in het zonnetje met een paar sokken dat helemaal bij hem past. Enne, we maken het je extra makkelijk door jouw cadeau gratis in te pakken. 

vaderdagcadeaus

1. de allerliefste

Omdat jouw papa de allerliefste is. 

2. hobby 

Van fotograferen tot wielrennen: welke hobby hij ook heeft, deze 3-pack van Many Mornings is het perfecte cadeau voor alle vaders. 

3. ontbijt op bed 

Ontbijt op bed, maar dan anders. Verras je vader een keer met iets anders dan het traditionele ontbijt op bed: ga voor een ontbijt op zijn sokken!  

4. zo vader, zo zoon 

Many Mornings heeft de leukste sokken voor papa. En om het nog gezelliger te maken koop je ook gelijk een paar voor je kids in dezelfde print! 

5. sportieve papa

Een portie extra motivatie in de vorm van een paar nieuwe hardloopsokken van FALKE is altijd goed. 

6. hamburgers 

Deze junkfood giftbox van Happy Socks is voor alle papa’s die zeggen dat ze voor hun kinderen naar McDonalds gaan, maar ondertussen zelf zitten te smullen. 

7. strak onder zijn pak

Met deze 4-pack van Tommy Hilfiger kan jouw papa weer netjes naar kantoor.

Naast deze zeven exemplaren is er natuurlijk nog veel meer keuze aan sokkencadeaus! Bekijk alles, kies je favoriet, laat het gratis door ons inpakken en verras jouw liefste papa! 

cadeaus heren

onze shops