x

zomersale - tot 30% korting op al je favoriete merken

Een sokkencadeau voor in elke kinderschoen

Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn… juist, schoentje! Tot pakjesavond is ''schoentje zetten’’ het moment voor de Sint om alle kids alvast in het zonnetje te zetten. Om Sinterklaas een handje te helpen hebben wij zeven cadeau-ideeën voor in de schoen op een rij gezet. Want in elke schoen hoort een (sokken)cadeau!   

sokkencadeau kinderschoen

de stoere piraat 

Deze stoere piratensok staat niet voor niks op nummer één in deze lijst. De sokken van dit merk zijn namelijk ook te gebruiken als handpoppen. Sokken en speelgoed in één dus!

 

voor de allerkleinsten 

De allerkleinsten hebben misschien nog geen lijstje voor de Sint. Toch denken wij dat ze met deze superzachte sokken met hond, kat of konijn heel blij zullen zijn.

 

hamburger 

Als je niet elke dag een hamburger mag eten, dan maar hamburgers op je voeten, dachten ze bij Stance. Met deze hamburger-sokken scoort de Sint zeker punten.

 

pink panther

Op zoek naar een cadeau voor een jongen of meisje bij wie alles in het teken van de kleur roze staat? Ga dan voor deze 4-pack van Happy Socks in Pink Panther stijl. 

 

sportievelingen 

Dat Sint soms ook van praktische cadeaus houdt snappen we helemaal. Staat er dit jaar een wintersportvakantie op de planning? Dan is deze SK2 voor kids het perfecte schoencadeau.

happy kerst 

December is de maand voor de zoetekauw. Van de pepernoten gaan we gelijk door naar de kransjes en zuurstokken in de kerstboom. Daarom voor alle kleine zoetekauwen alvast deze gezellige sokjes

 

cool kids 

Dit is er een voor de echte cool kids. Met deze Tommy Hilfiger sokken stelen ze gegarandeerd de show op het schoolplein.

Naast de kindercadeaus hebben we natuurlijk ook genoeg cadeau inspiratie voor de grote kinderen (lees: volwassenen). Denk bijvoorbeeld aan een mooie giftbox van Tommy Hilfiger of een kleurrijke giftbox van Happy Socks. Oftewel: meer dan genoeg keuze voor het perfecte cadeau voor de feestdagen.  

Tip: omdat de Sint veel pakjes online bestelt is het rond de decembermaand wat drukker bij de post. Voorkom teleurstelling en geef op tijd je verlanglijstje door aan Sinterklaas.  

cadeaus

onze shops