Grappige en gekke sokken: de 4 beste merken

Bezig met laden...

Gekke sokken, grappige sokken en foute sokken − tegenwoordig zijn ze overal. Natuurlijk kun je je afvragen of je met je bijzondere sokken op een belangrijke meeting moet verschijnen, maar eerlijk gezegd is zelfs dát geoorloofd tegenwoordig. Dit zijn de merken van de gekke en bijzondere sokken! Grappige sokken kopen? Dat doe je direct bij ons online.

1. gekke sokken kopen van Happy Socks

Wie kent de geinige sokken van Happy Socks nu niet? Dit merk was een van de eersten die met foute sokken aan kwam zetten en daarmee ook zo’n beetje de grondlegger van de inmiddels enorm populaire trend. En als je een beetje overwhelmed bent door de enorme hoeveelheid grappige sokken voor heren, dames en kids: vergeet niet dat je altijd voor de klassiekers kunt gaan, zoals die met stippen, strepen of ruiten.

grappige Happy Socks

 

2. foute sokken van Many Mornings

Als jij nu denkt: ‘hè, wat zijn dat nu weer voor rare sokken?’ haak dan vooral nog niet af. Dat is namelijk precies de bedoeling van Many Mornings. Dit sokkenmerk is de koning van de mismatched sokken die grappig zijn en heeft voor zowel je linkervoet als je rechtervoet een uniek exemplaar. Toch vormen de gekke sokken van Many Mornings altijd een perfect paar: denk aan frietjes en milkshakes of apen en bananen. 

gekke sokken van Many Mornings

 

3. gekke sokken van Alfredo Gonzales

Ondanks dat Alfredo Gonzales ooit begonnen is met grappige herensokken, heeft dit merk niet langer alleen maar gekke sokken voor mannen. Ook dames kunnen nu lol trappen in sokken met palmbomen, pizza, kreeften of avocado’s − om maar even wat foute sokken te noemen. Als je op zoek bent naar geinige sokken die kwalitatief goed in orde zijn, ben je bij Alfredo Gonzales zeker aan het juiste adres.

grappige sokken Alfredo Gonzales

 

4. grappige sokken kopen van Jimmy Lion

Een ding is zeker: met de grappige sokken van Jimmy Lion begin jij de dag supervrolijk. Zeker voor goedkope gekke sokken ben je hier aan het goede adres, want voor net geen tientje heb jij al zo’n lollig paartje te pakken. Jimmy Lion heeft gekke sokken voor heren en dames, maar ook de meest grappige kindersokken en bijzondere cadeaus scoor je bij dit leuke merk.

gekke sokken Jimmy Lion

Wie nog niet genoeg foute sokken heeft gezien, gaat gewoon door met het lezen van onze blog over vrolijke en leuke sokken. Wil je liever direct een paar gekke of grappige sokken kopen? Shop je favoriet tussen al onze sokken met print.

verder naar sokken met print

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops