Het is weer bijna dierendag! En hoewel dit eigenlijk het moment is om Max, Snuf of Bruno in het zonnetje te zetten, kun ook jij van dierendag een feestje maken. In dierensokken natuurlijk, want daarvan kun jij er als echte dierenvriend nooit genoeg hebben. Van kattensokken tot sokken met panterprint: wij hebben een selectie gemaakt van beestachtig leuke sokken waarmee dierendag 2023 sowieso een succes wordt.

dierensokken

Klaar voor een vrolijke beestenboel? Vandaag is niks te gek! Kies team kat of team hond met de Happy Socks dierensokken of ga voor de wat minder standaard huisdieren met de varkenssokken en koeiensokken van Alfredo Gonzales. Of wat dacht je van kleurrijke sokken met flamingo's? Daarin is het zelfs in oktober nog zomer. Combineer je dierensokken met die van je kinderen om er thuis pas echt een beestenboel van te maken. Gruwelijk leuk, toch?

sokken met dierenprint

Naast sokken met dieren hebben we ook sokken met een dierenprint. We horen je denken: eum, wat is het verschil? Op deze sokken staan geen dieren zelf, maar wel de leukste panter-, giraffe-, tijger-, slangen- en zebraprints. Wildlife om je voeten, dus! Vooral voor dames vind je veel sokken met zo'n mooie dierenprint. Logisch, want dierenprints staan lekker subtiel en stijlvol onder je outfit en zijn nog lang niet uit de mode.

Maak van iedere dag dierendag met de leukste dierensokken. We hebben onze favorieten alvast hieronder neergezet, maar je kunt natuurlijk ook even verder kijken tussen alle dierensokken.

verder naar dierensokken