Informatie en een flinke dosis positiviteit vanuit ons

Voor iedereen ziet het leven er nu een tikkeltje anders uit, ook voor ons. Maar… we zijn er wel trots op hoe we samen bikkelen en er voor elkaar zijn! Het minste wat wij kunnen doen, is zorgen dat wij online voor je klaar blijven staan. Dit kan nog steeds en wij houden je graag op de hoogte hoe.

ietsiepietsie anders

Omdat wij een online webshop zijn, kunnen wij je (gelukkig) nog steeds helpen aan de meest toffe boxershorts, sokken, zwembroeken en shirts. Zo doen we er alles aan om de boel met een minimale bezetting draaiende te houden en hebben we wat extra maatregelingen getroffen wat betreft de veiligheid voor onze collega’s, maar natuurlijk ook voor jou. In tijden als deze vinden we gezondheid namelijk het aller-allerbelangrijkste.

hoe gaat het bij de postbode?

We zijn ontzettend trots op de postbodes van PostNL die nog steeds onze pakketjes bij je bezorgen. Om je pakket zo veilig mogelijk af te leveren, nemen de postbodes net wat meer afstand en vermijden ze fysiek contact. Ondertussen hebben wij extra maatregelen getroffen in ons magazijn, zodat jouw boxers, sokken, zwembroeken en shirts met extra zorg bij je aankomen. Wel blijven we voor het leveren afhankelijk van PostNL. Voor nu hopen we natuurlijk dat jij je pakketje nog steeds de volgende dag ontvangt, als je op werkdagen en zondagen voor 22:00 uur besteld.

onze klantenservice staat paraat

We proberen je zo goed mogelijk te informeren en als er toch vragen zijn staan wij, zoals altijd, voor je klaar om deze te beantwoorden. Toch kan het door onze kleinere bezetting gebeuren dat we minder goed bereikbaar zijn. Gelukkig is dit nu nog niet aan de orde en kun je nog steeds binnen een werkdag je antwoord verwachten.

blijf positief (en binnen)

Kortom: je kunt, tenzij je al je geld al hebt uitgegeven aan wc-papier, pasta en houdbare melk, nog steeds bij ons blijven shoppen. Hopelijk geven we je zo een dosis positieve energie in deze gekke tijd. Pas goed op jezelf en op elkaar - maar dan het liefst wel op gepaste afstand.

Blijf positief, blijf binnen en shop veilig!
Team fashcom

onze shops