Kerstcadeaus: sokkeninspiratie voor hem, haar en de kids

Bezig met laden...

Ho, ho, ho maar met zoeken naar het beste kerstcadeau van het jaar! Sokken zijn een all time favorite. Logisch, want iedereen heeft sokken nodig en daarom is dit hét cadeau waar je moeder, neefje, beste vriendin of man echt wat aan heeft. Extra leuk: onze kerstelfjes pakken je sokkencadeaus gratis mooi voor je in.

1. Happy Socks als cadeau-idee

Wie zoekt naar kerstcadeaus kan onze pagina met Happy Socks kerstsokken niet overslaan. Je vindt er namelijk de gekste kerstsokken in de meest leuke giftboxen.

2. een cadeau voor kerst en ver daarna

Kerstsokken zijn leuk, maar een man heeft ook na de feestdagen sokken nodig. Gelukkig heeft Tommy Hilfiger het ultieme cadeau voor fans van feestelijke sokken voor iedere dag.

3. een zoete kerst

Met een print van kerstbeertjes en zuurstokken kun je de kerstsokken van XPOOOS gerust de allerzoetste noemen. Welke dame moet deze giftbox hebben?

4. niet fout, wel feestelijk

Iedereen die fan is van kerst, maar ook netjes aan het kerstdiner wil verschijnen, maak je blij met een Björn Borg giftbox vol met sokken die iets minder over de top zijn.

5. kerstsokken voor kinderen

Ook kinderen doen dit jaar gezellig mee met foute kerstsokken! En zeg nou zelf: het is toch té schattig om je kinderen deze kerst in Happy Socks te zien?

6. een sprankelende kerstavond

Is er binnen jouw cadeaubudget niet zoveel ruimte over voor een giftbox? Deze glittersokken gaan haar sowieso een sprankelende kerst bezorgen.

7. een comfortabel kerstcadeau

Of vergeet alles wat met kerst te maken heeft en ga voor warme huissokken die de ontvanger de hele winter kan dragen (al kan dat met kerstsokken natuurlijk ook, we won't judge).

8. voor wie niet kiezen kan

Last van keuzestress? Of heb je geen idee wat die ander leuk vindt? Dan hebben we de ideale cadeautip: een cadeaubon die je kunt inwisselen voor echt al onze sokken.

Meer kerstcadeau inspiratie nodig? Check alle sokkencadeaus of kerstsokken en ga ook eens langs bij onze broertjes boxers.nl, zwembroeken.nl of shirts.nl voor 5% combi-korting. Omdat de Kerstman veel online shopt, is het in december extra druk bij de post. Voorkom teleurstelling en bestel op tijd. Dan weet je zeker dat jouw cadeaus op tijd onder de boom liggen!

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops