Kniekousen voor dames zijn hot!

Kniekousen zijn letterlijk en figuurlijk HOT! Je kunt ze aantrekken nu het nog "nét" niet warm genoeg is voor blote benen. Daarnaast staat het ook nog eens giga fashionable. De vraag die je vaker hoort is: hoe combineer ik kniekousen op de juiste manier, en waar zijn er leuke te vinden? De antwoorden hierop zullen wij aan jou verklappen.

Zwarte kniekousen

Heb je het net aangedurfd om een paar kousen aan te schaffen, maar vermijd je liever dat je kniekousen meer aandacht trekken dan je knappe gezichtje? Kies dan voor safe en ga voor een zwart paar kniekousen van Falke. Een ding is zeker, deze zwarte kousen geven al snel een sexy uitstraling. Let er daarom op dat je niet ook nog een blote buik hierboven draagt. Je kunt ook altijd een panty onder de kniekousen dragen, zodat je zeker weet dat je geen fashion faux pas maakt. Al kies je ervoor om een strak broekje te dragen waar een klein stukje bil onder vandaan kan floepen, draag er dan bijvoorbeeld een lang vest over heen.

Foto links: A handful of stories 

Geruite kniekousen

Ben jij het type preppy dat blousejes, geplooide rokjes, jurkjes met kraagjes draagt en ben jij niet vies van een ruitje? Van deze golf-look kniekousen van het merk Burlington zul je vast blij worden. Een geruit rokje of trui hierbij is gedurfd en kan snel een mismatch worden. Wat beter werkt is om er juist een ander patroon boven te dragen zoals te zien op het voorbeeld. Ook leuk hierbij is een paar brogues.

Sportieve kniekousen

Is urban jouw achternaam en bestaat jouw schoenencollectie voornamelijk uit sneakers? Een setje witte kniekousen met sportieve strepen kan dan niet missen in jouw sokkenla. Combineer deze Stance sokken met een stoer shirt en een kort spijkerbroekje en jouw outfit is ready-to-go! Types I-only-wear-high-heels zoals blogger Jasmine White hieronder, dragen deze sportieve sokken ook in pumps of met chunky heels.

Foto links: Jas Daisy June

Past een van deze stijlen nou helemaal bij jou en wil je gelijk een paartje kniekousen bestellen, kijk dan hier voor het aanbod op Sokken.nl.

onze shops