Leuke sinterklaascadeautjes: sokken voor de hele familie

Oh kom er eens kijken! Sint is in ons land. Dit is hét moment om sinterklaascadeaus toe te voegen aan je winkelmand. Van schoencadeautjes tot cadeautjes voor een dobbelspel: cliché maar hé, sokken zijn altijd een goed idee! Geef je een cadeau het liefst op z'n opperbest? Vink onze gratis cadeauservice aan en wij doen de rest.

sokken sinterklaas cadeautjes

sinterklaascadeautjes man

Sokken voor Sinterklaas cadeau doen aan je man, vader of beste vriend? Zoek in onze zoekbalk eens op 'bier': met die sokken is zijn decembermaand gelijk compleet. Heeft hij nou niks met bier (we kunnen het ons bijna niet voorstellen), maar wel met lekker eten? Tussen de Alfredo Gonzales herensokken en Happy Socks herensokken zitten genoeg smakelijke dobbelspelcadeaus voor vrienden. Luxe sinterklaassokken vind je bij Hugo Boss, Effio en Tommy Hilfiger voor heren.

Many Mornings
5,95
Happy Socks
19,95
Hugo Boss
39,95

 

sinterklaascadeautjes vrouw

Zet op je eigen wishlist alvast een leuk cadeau: Sinterklaas weet dan precies wat hij moet kopen. Laat iedereen vast weten hoe graag jij glittersokken wilt. Die uit de Tommy Hilfiger damescollectie kosten maar 8,99 - prima als je goedkope sinterklaascadeautjes tot 10 euro zoekt. Iets groter in je schoen zijn de giftboxen met Happy Socks damessokken en Alfredo Gonzales damessokken. En heb je nou niks met Sinterklaas? Sorry Sint, maar ook onze kerstsokken staan op je te wachten.

Tommy Hilfiger
8,99
Alfredo Gonzales
29,95
XPOOOS
10,95

 

sinterklaascadeautjes kind

De beste sinterklaascadeaus voor kinderen vind je in de Happy Socks kindercollectie. De vrolijke cadeauverpakkingen maken elk kind blij. Liever één paar sokken geven? Dan is het speelse Many Mornings er voor kinderen. En zoek je nou een stoerder sintcadeau? Kijk dan eens tussen de Tommy Hilfiger kindersokken en PUMA kindersokken. Daar vind je ook kleine sinterklaascadeautjes tot 10 en zelfs tot 5 euro. Heb jij alvast een perfect schoencadeau!

Happy Socks
29,95
Many Mornings
5,95
Tommy Hilfiger
14,99

 

Meer leuke sinterklaascadeaus inslaan? Op onze broertjes boxers.nl, shirts.nl en zwembroeken.nl vind je nog véél meer cadeauideeën. Wees voorbereid en bestel op tijd. Dan heeft Sint iets minder bezorgstress in de drukke decembermaand.

onze shops