Leuke valentijnscadeaus: sokken voor hem en haar

Normaal gesproken net iets teveel van het goede, op Valentijnsdag mag het: losgaan met zoetsappige gedichtjes en valentijnscadeaus. En laat je voor die cadeaus hier nou precies goed zitten. Wij hebben dé valentijn sokken waarmee jij dit jaar punten scoort bij je lief. Leuke hartjes sokken, mooie bloemprints of sokken in de kleur van de liefde... Jij zoekt hieronder wat valentijn sokken uit en wij pakken ze gratis met liefde voor je in!

1. extra veel liefde

Bij echte liefde zijn een paar hartjes niet genoeg. Dus maak je de boodschap met dit speciale valentijnscadeau nog wat duidelijker: ik wil jouw valentijn zijn!

2. bosje bloemen

Rozen zijn rood, viooltjes zijn blauw, deze valentijn sokken laten zien hoeveel ik van je hou... Wedden dat je pluspunten scoort door niet met een standaard bosje bloemen aan te komen?

3. happy valentijn

Dat je van Happy Socks een portie happy wordt, hoeven we je vast niet uit te leggen. Maar met Happy Socks valentijn sokken? Daarmee wordt het je leukste Valentijnsdag ooit.

4. hartjessokken

Een schot in de roos: deze hartjessokken van Alfredo Gonzales. Ze doen het goed bij elke man of vrouw en dat is met zijn vrolijkheid ook niet zo gek.

5. valentijnscadeau voor haar

Is je budget al bijna op en zoek je er nog een klein valentijnscadeau voor haar bij? Je scoort deze romantische sokken voor maar 3,95 (en dat hoef zij niet te weten).

6. rood stel

Rood = de kleur van de liefde, dubbellikkers = couplegoals. Want met sokken vol ijsjes die altijd aan elkaar zijn geplakt, zeg je op een originele manier dat je niet meer zonder jouw valentijn kan.

double good rood

7. eindelijk je crush veroveren

Hiermee verover je in één klap de liefde van je leven, als je dit nog niet had gedaan tenminste. Geef deze sokken cadeau of trek ze zelf aan - zijn of haar hart maakt sowieso een sprongetje.

Zit er geen goed valentijnscadeau voor hem of haar tussen? Kijk dan verder tussen al onze valentijn sokken óf ga naar onze cadeaus voor de wat minder zoetsappige, maar net zo leuke valentijnscadeaus!

verder naar sokken cadeaus

onze shops