Matching sokken voor koppels én kids

Bezig met laden...

In twinning sokken kunnen jij en je geliefde voortaan als een perfect match gekleed. Zoiets als een ANWB-stelletje, maar dan de hippe variant daarop. En wat dacht je van de kids (mochten die er zijn)? Die wil je natuurlijk ook in hetzelfde printje over straat zien lopen. Dat komt goed uit, want wij hebben matchende sokken voor vader, zoon, moeder en dochter. Twinning = winning!

1. matching Happy Socks

Happy Socks voor vader, zoon, moeder en dochter gezocht? Gelukkig hebben we verschillende (superleuke!) soorten.

2. hip voor vader, zoon, moeder én dochter

Geen drukke print, wél hip en tijdloos. Als je deze sokken haalt, willen je kinderen natuurlijk een matching paar. Zo vader, zo zoon en zo moeder, zo dochter. Zelfs de allerkleinsten kunnen meedoen.

3. twinning = winning

Draag je deze zomersokken met je vriend of vriendin, of shop je ook de variant voor kinderen erbij? Hoe dan ook, deze leuke twinning sokken móet je hebben.

4. let's go bananas

Nog een stel Happy Socks voor de hele familie! Terwijl vader en zoon bananen op hun sokken dragen, kunnen moeder en dochter natuurlijk ook een ander paartje kiezen. Met kersen bijvoorbeeld.

5. couplegoals van Calvin Klein

Dit keer even niet voor de kids, maar wel voor jou en je lover: Een paar CK herensokken en matchende damessokken. #couplegoals!

6. één paar voor hem en haar

Soms is het helemaal niet nodig om matching sokken bij elkaar te zoeken. Veel merken hebben een sok gewoon maten van klein tot groot. Stance bijvoorbeeld!

7. (niet helemaal) matchen voor volwassenen

Ook Alfredo Gonzales heeft uniseks sokken in maat 35 t/m 48 waarmee je eindeloos kunt matchen. Nog leuker: als hij biersokken aantrekt, en zij wijnsokken (of andersom).

 

Zo, je sokken zijn in ieder geval gematcht. Maar dat kan beter, vind je niet? Check daarom ook even de twinning items van boxers.nlshirts.nl en zwembroeken.nl. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze vader en zoon zwembroeken?

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops