Met Marcmarcs ervaar je luxe als nooit tevoren

Luxe gaat volgens Marcmarcs veel verder dan het uiterlijk alleen. Sokken moeten ook comfortabel zijn, van de allerbeste materialen gemaakt zijn en zo lang mogelijk meegaan. Dát is pas luxe! En daar kunnen wij ons helemaal in vinden. Daarom haalden we dit nieuwe merk maar al te graag naar onze webshop en kun jij nu de superieure kwaliteit van Marcmarcs ervaren.

tijd voor verandering

Dat Marcmarcs alleen voor het beste van het beste gaat, zie je niet alleen aan de sokken zelf, maar ook aan het verhaal erachter. Nog helemaal niet zo heel lang geleden, in 2006, ervaarden de oprichters dat het tijd was voor verandering in de sokkenindustrie. Met Marcmarcs bewijsten ze dat het beter kan. Door kleine hoeveelheden bij de beste fabrieken in Europa te produceren is er continu ruimte voor controle en ontwikkeling. Het resultaat? De sokken zien er goed uit, voelen goed en gaan nog lang mee ook.

te gekke materialen

Dat Marcmarcs sokken er écht goed uitzien blijkt wel uit alle klassieke en eigentijdse dessins die online staan. En omdat het merk steeds nadenkt over nieuwe en betere materialen, is de keuze op dat gebied reuze. Zo zijn er warme sokken met kasjmir en maakt ook de combinatie wol met aloë vera zijn intrede in sokkenland. Best uniek toch? Tussen de printjes springt de pied-de-poule ertussenuit en dames gaan, zoals je bij deze panterprint wel ziet, in glitters de deur uit. En precies zo heeft Marcmarcs voor elke stijlvolle man en vrouw wat.

onze shops