Mismatching sokken van het nieuwe Many Mornings

Is regels opvolgen niet jouw ding? Dat is mooi, want het nieuwe merk Many Mornings gooit alle principes overboord. Dit merk is zo creatief dat je nooit twee dezelfde sokken uit de wasmachine hoeft te vissen. Al vormen de linker- en rechtersok wel een paar, ze zijn een echte mismatch!

Many Mornings

Many Mornings’ kind of style

Een paar sokken waarbij de linkerprint verschilt van zijn rechtervriend: dat is Many Mornings in een notendop. Elk paar heeft een eigen, vrolijk thema, waardoor de sokken toch the same kind of style hebben. Het idee komt uit Polen, waar de sokken worden gemaakt door een familie met ruim 25 jaar ervaring in de textielindustrie. Je mag op het gebied van kwaliteit dus het een en ander verwachten. Om er nog een schepje bovenop te doen doneert Many Mornings 5% van de opbrengst aan goede doelen.

Many Mornings

een dosis positiviteit

Al verschillen de sokken van elkaar, je kunt ze wel precies laten matchen met die van je koters. Zo kan de hele familie in indianenstijl met de apache tribe voor volwassenen en voor kinderen of in zomerstijl met deze watermeloensokken die er zelfs zowel in een kidsvariant als in een sneakerlengte is. Achttienplussers die zin hebben in een koele verfrissing halen de allerlekkerste biersokken in huis. Met de ruime keuze aan toffe prints begin jij letterlijk many mornings met een dosis positieve energie.

Je merkt het al: Many Mornings heeft voor iedereen een favoriet! Vind de jouwe hier.

Many Mornings

onze shops