Moederdagtip: 6 sokkencadeaus die ze nooit verwacht

Mocht je het nog niet met uitroeptekens in je agenda hebben staan: aanstaande zondag is het Moederdag (!!!). Dé dag van het jaar waarop mams even lekker met de voetjes omhoog mag. En als ze daar dan toch zit, waarom dan niet met een van deze originele cadeaus aan die voetjes?

1. Kan niet mis gaan

Kleurrijke sokkies, een liefdesbetuiging én een feestelijk doosje: bij Happy Socks weten ze wel hoe ze die moeder van jou kunnen paaien.

2. Goud en zilver

Schitterende sok in een net zo schitterend doosje. Als jouw moeder behalve goud ook zilver verdient, maak je haar blij met dit cadeau.

3. Verrassing!

Slecht in het geheim houden van cadeaus? We got you. Met deze verrassingsbox weet je zelf namelijk niet eens welke sokken je moeder krijgt. Dubbele verrassing, dus!

4. Heel veel hartjes

Ah gos, hoe lief! Gooi het op de zoetsappige toer met dit schattige paar van Alfredo Gonzales. Mams zal je dankbaar zijn, want zeg nou zelf, welke moeder houdt er nou niet van een beetje extra liefde?

5. Dubbel feest

Of geef moeders een dubbel cadeau: de Tommy Hilfiger sokken komen deze zomer vast goed van pas, terwijl het tasje waar ze in zitten perfect dienst doet als make-uptas of toilettasje.

6. Crazy Mama

Houdt jouw Crazy Mama wel van een beetje rock 'n roll a la Rolling Stones? Dan is ze vast superblij met deze limited edition giftbox van Happy Socks.

Niks gezien waar moeders blij van wordt? Bekijk hier alle cadeaus, of bezoek even onze pagina met alle damessokken!

dames

onze shops