Een nette pantalon, colbert, blouse, nette schoenen en misschien zelfs een stropdas: je bent helemaal klaar voor die ene belangrijke meeting of dat fancy feestje. Maar heb je ook aan je sokken gedacht? Die zijn belangrijker dan je denkt. Waar slordige, kapotte of kinderlijke sokken je outfit breken, kunnen nette sokken je outfit maken. Hoe? Dat leggen we graag uit.

nette herensokken in effen kleuren

Wil je zeker weten dat je de juiste sokken kiest? Ga dan voor effen sokken. Met kleuren als donkerblauw, zwart en donkergrijs zit je al snel goed, maar let vooral ook nog even op de kwaliteit van je sokken. Een dikkere kwaliteit oogt chic en voorkomt dat je sokken slijten. Hugo Boss is een merk met veel effen nette sokken voor heren. Wil je echt iets bijzonders? FALKE tiago sokken en kniekousen zijn gemaakt van luxe lichtglanzend katoen.

nette herensokken met print

Maar ook sokken met print maken je nette outfit af en geven net dat beetje extra karakter. Tenminste... als je voor de juiste prints en kleuren kiest. We hoeven je vast niet te vertellen dat het dragen van sokken met neongekleurde hamburgers of felblauwe dolfijntjes op je zakelijke afspraak niet altijd een geaccepteerde keuze is. Welke prints wel altijd kunnen? Nette herensokken met stippen, strepen en ruiten bijvoorbeeld: merken als Tommy Hilfiger en Burlington hebben er genoeg.

Durf je het aan om een print onder je broekspijp uit te laten piepen of speel je liever op safe? Tussen onze herensokken staan genoeg nette sokken, dus ook voor jou is er een perfect paar te vinden. Vandaag besteld is morgen in huis.

verder naar herensokken