Nieuwe collectie Happy Socks: sokken waarvan je vrolijk wordt

Bezig met laden...

Weet je wat er zo fijn is aan een nieuw seizoen? Euh nee, niet het druiligere herfstweer in ieder geval... Maar wél dat jouw lievelingssokkenmerk Happy Socks een nieuwe collectie heeft gedropt. YAY! Van snacks tot work-outsokken en van Disney sokken tot koeiensokken: hieronder zie je de spiksplinternieuwe Happy Socks collectie in een notendop.

Happy Socks

happy je weekend in

Hoe je jouw perfecte vrijdag- en zaterdagavonden viert? Da's volgens Happy Socks niet zo moeilijk. Met games en snacks kom je een heel eind. Dus zette Happy Socks die prints op de sokken voor heren en dames. Eén probleempje: op zondag moet je de kilo's er weer aftrainen. Ook daar heeft Happy Socks de oplossing voor. Fitness, yoga, voetbal, zwemmen of gewoon een gezonde avondmaaltijd op je sokken... de keuze is aan jou!

Happy Socks cadeaus

happy cadeautjes

Naast nieuwe (fantastische!) single sokken, zijn ook de Happy Socks giftboxen weer van de partij. En nog meer sokken = nog meer fun, toch? Zeker met nóg meer snacks, nóg meer games, nóg meer sport en nog meer vrolijkheid. Of je nou een 'best friend' giftbox met matchende sokken voor jou en je beste vriend cadeau doet of je jezelf verrast met een '7 days giftbox'. We won't blame.

Happy Socks kids

happy kids

Dacht je dat we de kleinsten vergeten waren? Tuurlijk niet! De Happy Socks kids én Happy Socks baby collectie is vrolijker dan ooit, vooral met lieve dierenprints. Dino's, hondjes, koeien en konijnen... elk lievelingsdier zit ertussen. Kinderen kunnen hun sokken zelfs matchen met papa en mama met de mini me giftboxen. En is hij of zij groot Disney fan? De Happy Socks Disney collectie is terug in een gloedniew jasje.

Ready for some happiness? Shop dan snel de nieuwe collectie.

verder naar Happy Socks

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops