Nieuwe PUMA collectie: sportieve zomersokken

Wie PUMA zegt, zegt sportmerk. Toch weten echte fans dat PUMA zoooveel meer is dan dat. Ook voor je dagelijkse sokkenessentials is PUMA je merk. De basic sokken zijn makkelijk te combineren en een kleurtje of subtiele print doet het maar wat goed onder je zomeroutfit. Bekijk de nieuwe collectie maar ;).

PUMA sokken heren

nieuwe PUMA sokken voor hem

Logo's vormen de basis van de collectie PUMA herensokken. Niet gek, gezien PUMA natuurlijk áltijd al gek is op logo's in alle groottes en kleuren. Het zijn de kleine upgrades die deze collectie zo leuk maken: een logo in twee kleuren, een all over logoprint of een frisse kleur. Soms zijn de beste ideeën nou eenmaal de meest eenvoudige. En aangezien je met veertig graden niet zit te wachten op hoge sokken, staan er hartje zomer genoeg PUMA sneakersokken en PUMA quartersokken klaar. Dezelfde stijl, maar dan lekker kort.

PUMA sokken dames

en nieuwe PUMA sokken voor haar

Die hippe logo's voor hem zijn er – yes! – ook voor haar. Want wist je al dat veel PUMA sokken uniseks zijn? Dat biedt mogelijkheden tot matchen! Met de hele familie zelfs, want naast PUMA damessokken zijn ook PUMA kindersokken een ding. Al snappen we dat dames en kleine dames soms ook graag échte damessokken dragen. Maak je je daar maar niet druk om, want naast zwarte en witte sokken heeft PUMA ook roze en paarse exemplaren. Met logo's én subtiele printjes. Laat die zomer maar komen...

Meer nodig? Shop snel je PUMA sokken, PUMA ondergoed, PUMA zwembroeken en PUMA shirts.

verder naar PUMA sokken

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops