O'Neill: beachvibes voor elke dag

O’Neill ken je waarschijnlijk van de stoere zwembroeken of andere beachwear, maar wist je dat dit merk ook fijne sokken en boxershorts maakt? Nog nooit op een surfboard gestaan? Geen paniek, dit Californische merk is er voor iedereen want de sokken en boxers passen perfect bij je alledaagse outfit. Ontdek snel de collecties, allemaal ontworpen met aandacht voor duurzaamheid en de kenmerkende beachvibe. 

O'Neill sokken

good vibes only 

Liefde voor sport en natuur. Dat is de krachtige combinatie waaruit het merk O’Neill is ontstaan en wat tot op de dag van vandaag nog altijd de belangrijkste inspiratiebron is. Het zal dan ook geen verrassing zijn als je hoort dat het in 1952 allemaal begon bij de opening van de eerste surfshop ter wereld in San Francisco. De eerste wetsuit werd ontworpen en het merk O’Neill was geboren. 

o'neill sokken

voor elke dag 

Dat het merk is ontstaan als echt surfmerk is terug te zien in de functionaliteit van de collecties. Tel daar de sportieve uitstraling bij op en je krijgt spontaan zin om je eerste watersportles te boeken. Maar het merk is er ook voor iedereen die liever op het droge blijft. Van sportieve sokken tot boxershorts voor heren en dames: O’Neill verzorgt jouw hele outfit. Enne, heb je de fijne prijs-kwaliteitverhouding al gezien? 

Kortom, of je nu meer in of buiten het water te vinden bent: O’Neill is er voor elke dag! Nieuwsgierig geworden naar de verschillende collecties? Bekijk hier alle sokken en voor de boxerschorts ga je naar boxers.nl.

O'Neill sokken

onze shops