Onze favoriete Oroblu panty's

Oroblu is inmiddels een queen in pantyland en heeft een naam opgebouwd waar je u tegen zegt. En zeg nou zelf, dit merk kon ook gewoon niét in onze shop ontbreken. Geduld wordt beloond, want hier is 'ie dan: je favoriete pantymerk Oroblu. Misschien heb je al favorieten en misschien heb je geen idee. Hoe dan ook, om je keuze wat gemakkelijker te maken, hebben we onze favoriete type Oroblu panty's onder elkaar gezet.

Oroblu panty stippen

1. Oroblu magie

Maak kennis met een van de populairste pantysoorten: Oroblu magie. Zowel de Oroblu magie 20 als 40 heeft een lichte satijnglans en zo heb jij een instant luxe gevoel.

2. Oroblu kniekous suntime

Oroblu suntime is er voor je zomerse momenten. Een dikke panty is te warm, maar deze beige kniekousen zijn heerlijk luchtig (en zo goed als onzichtbaar!) onder een lange jurk of rok.

panty kniekous mi-bas suntime sun bruin

3. Oroblu adelle

Adelle is er om een statement te zetten. Deze fashion panty van 20 denier heeft een hoge taille en speels stippenpatroon. En dat vrolijkt direct je outfit op!

4. Oroblu all colors

De figuurcorrigerende Oroblu all colors is er – tja, de naam is er niet voor niets – in alle verschillende kleuren, zoals bruin, grijs en blauw. En dankzij de dikkere deniersoorten is 'ie perfect voor de koudere dagen.

5. Oroblu vanite

Zoek je een betaalbare basispanty? De Oroblu vanite kan niet in je sokkenla ontbreken. Met zijn 15 denier en lichte satijnglans is dit een mooie voorjaars- of feestpanty.

panty vanite 15 zwart

6. Oroblu geo

Met maar 8 denier is geo een echte mooi-weer-panty. Dit extra transparante exemplaar heeft een invisible teenstuk en naadloze afwerking - lekker comfortabel!

7. Oroblu temptation

Oehlala... naast je alledaagse panty heeft Oroblu ook wat moois voor thuis. Deze Oroblu temptation stay-ups hebben een sexy patroon en blijven goed op hun plek zitten. Al zijn mooie jarretels natuurlijk ook nooit verkeerd ;).

Alles zien? Ga dan naar onze pagina met Oroblu panty's en shop er gelijk in elke kleur een.

verder naar Oroblu panty's

stel hier je vraag
Chat avatar
Contact
onze shops