Samen duurzaam met WWF x Healthy Seas Socks

Bezig met laden...

Watch out, Healthy Seas Socks heeft iets nieuws, beters, duurzamers! Ik hoor je denken: dit merk ís toch al hartstikke duurzaam? Klopt, maar met deze samenwerking doet Healthy Seas Socks er gewoon nog een schepje bovenop. Ben je klaar voor een limited edition sokkenfeestje met het Wereld Natuur Fonds x Healthy Seas Socks?

Healthy Seas Socks WWF heren en dames

in actie tegen oceaanvervuiling

Shocking: volgens onderzoek van het WAP wordt er 700.000 ton (!) aan 'ghost gear' in de oceaan gedumpt. Dit gaat om plastic spooknetten, oftewel achtergelaten of verloren visnetten waar zeedieren in verstrikt raken. Om in actie te komen tegen oceaanvervuiling vist Healthy Seas Socks deze netten op en tovert ze om in zachte, comfy sokkenparen. Dat kon je al lezen in onze eerdere blog over Healthy Seas Socks.

Healthy Seas Socks WWF kids

iedereen blij

Maar met de nieuwe WWF collab ben je nog lekkerder bezig voor het milieu. Een deel van de opbrengst van de sokken gaat namelijk naar het WWF voor natuurbeschermingsprojecten. Dat klinkt goed, toch? De sokken uit deze Healthy Seas Socks x WWF collab zijn er in vrolijke zeeprints voor heren, dames en kinderen. Er zijn zelfs giftboxen, zodat je een ander (of jezelf, we won't blame) kunt verrassen met een duurzaam cadeau. Hij of zij blij, jij blij en de wereld blij! Want samen staan we sterker. Help je mee?

Heb je genoeg ruimte in je sokkenla vrijgemaakt? Dan is het nu tijd om de Healthy Seas Socks WWF sokken te shoppen.

Search engine powered by ElasticSuite
stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops