Sexy damessokken gespot bij PUMA!

Eum, een paar sokken sexy...? Echt wel! Spiek maar eens tussen de PUMA damescollectie: dit merk weet maar al te goed hoe jij je vrouwelijker voelt dan ooit tevoren. Zo sexy zelfs, dat jouw legwear ineens Instagram-waardig wordt. We laten snel zien hoe je dat doet.

Verleidelijke upgrades

Voor dat perfecte plaatje laat je jouw sokken de show stelen. Gelukkig is PUMA ons dames niet vergeten en is er genoeg moois waarmee jouw outfit een verleidelijke upgrade krijgt. Deze kniekousen met logo achterop zijn bijvoorbeeld bedekkend, maar toch gedurfd en héél vrouwelijk. Je kunt het ook wat sportiever aanpakken - een sportvrouw straalt tenslotte van zelfvertrouwen. Ga gewoon eens voor de vertrouwde witte sportsok of kies voor charmante, paarse sneakersokken.

Niks te verbergen

Wie niks te verbergen heeft, laat haar voeten zien in een transparant paar. Daarvoor moet je wel lef hebben, want een Instagram-post met dit paar, daar kan niemand omheen. Ook niet om deze roze sneakersokken met glitters en mini meshpanelen, trouwens. Anyways, het is onmogelijk om je in één van die PUMA sokken niet übersexy te voelen. Wil je het plaatje echt compleet maken? Kies dan hier nog even een bijpassend ondergoedsetje uit.

onze shops