Sexy sokken en kousen: deze wil je hebben!

Bezig met laden...

Sokken saai? Echt niet! Sokken zijn allang niet meer muffe dingen die je alleen om praktische redenen draagt. Sokken kunnen namelijk ook onwijs sexy zijn! Wat dacht je bijvoorbeeld van kniekousen, hold-ups met kant, hartjessokken of glittersokken? Speciaal voor Valentijnsdag maakten we een selectie van de meest sexy kousen en sokken voor dames. Oelala! 

sexy sokken voor dames

1. verleidelijke glittersokken

In glittersokken straal je - letterlijk! Zeker in deze roze paren van Seas Socks. Combineer je sokken in heels en je ziet eruit om door een ringetje te halen.

2. sexy sokken met hartjes

Hartjessokken zijn heus niet alleen tijdens Valentijnsdag een ding. Deze sokken laten op een subtiele manier zien dat je openstaat voor de liefde.

 

3. stay-ups met kant

Van plan om iemand te verrassen? Draag dan deze zwarte stay-ups met kant onder je jurkje. Sexy'er dan deze sexy kousen kan bijna niet.

4. simply the breast

Tja, met deze sokken maak je sowieso een statement. En het vrouwelijk lichaam is nou eenmaal supersexy, dus zijn deze sokken dat automatisch ook!

5. sexy kniekousen

Kniekousen voor dames staan enorm sexy. Combineer je kniekousen onder een rokje en iedereen kijkt om zodra je voorbijloopt.

6. doorzichtige mesh sokken

Wie niks te verbergen heeft, laat haar voeten zien in een transparant paar sokken. Combineer ze met ons Calvin Klein damesondergoed voor een spannende avond.

7. hot socks

Pfoeh, in deze sokken krijg je het wel erg heet onder de voeten! Er is niets heters dan een paar Alfredo Gonzales sokken met een print van rode pepers.

Ben je klaar om een paar sexy sokken of kousen te kopen? Yes, baby! Shop je damessokken in onze webshop en scoor er gelijk wat bijpassend damesondergoed bij. Hoe heter, hoe beter!

verder naar alle damessokken

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops