Show je liefde met deze valentijnscadeaus

Valentijnsdag: je krijgt er de kriebels van of je viert het elk jaar groots. Wij horen bij de laatste groep, want van een beetje extra liefde is nog nooit iemand slechter geworden. Verras je valentijn dit jaar met een paar hartjes sokken en jouw boodschap is gelijk duidelijk. Wij hebben onze favoriete valentijnscadeaus voor je op een rij gezet en om het je nog makkelijker te maken pakken wij je cadeau gratis voor je in!

  valentijnscadeaus sokken

1. i love you 

Met deze i love you giftbox van Happy Socks is jouw boodschap gelijk duidelijk. 

 

2. alleen maar hartjes

Het symbool van de liefde op een sok: dit blauwe exemplaar met roze hartjes van Alfredo Gonzales is het perfecte valentijnscadeau. 

 

3. zoetsappig 

Mag het van jou wel een tikkeltje minder zoetsappig? Ga dan bijvoorbeeld voor deze 2-pack van Tommy Hilfiger

 

4. de zoetekauw 

Is jouw valentijn een echte zoetekauw, maar is ze op dit moment goed bezig met haar goede voornemen om minder te snoepen? Dan maak jij haar helemaal blij met deze Stance sokken.  

 

5. vrolijk

Met deze Happy Socks tover je gegarandeerd een glimlach op het gezicht van jouw lover. 

 

6. vandaag is rood

... de kleur van deze drie paar Alfredo Gonzales sokken. En van de liefde natuurlijk! 

 

7. romantisch diner

Heb je dit jaar geen tijd om een romantisch diner voor twee klaar te maken? Met deze Happy Socks met pizza’s, hotdogs en ijsjes scoor je alsnog punten. 

Zit jouw valentijnscadeau er niet tussen? Geen paniek, op onze cadeau pagina hebben we nog veel meer. En als je je keuze hebt gemaakt, pakken wij deze gratis en met liefde voor je in! Handig toch?  

cadeaus

onze shops