Socks and the city in de nieuwe Happy Socks collectie

Met je vrienden door de stad skaten, lol trappen en afsluiten met een chillsessie in het park. Beeld je dat fijne scenario in en je weet direct welk verhaal achter de nieuwe Happy Socks collectie schuilt. Sex, uhm, socks and the city is waar het om draait en daar horen natuurlijk de nodige prints bij.

Happy Socks Q3

het stadsleven

Om het citylife sfeertje compleet te krijgen stemde Happy Socks zijn dessins er compleet op af. Denk aan rode bakstenen die niet alleen de fundering vormen van de vele gebouwen in de grote stad, maar ook van deze sokken. Tussendoor is er vanuit elke hoek van de straat straatmuziek te horen en houden jongeren zich niet alleen bezig met elkaar, maar ook met het verzamelen van likes in hun thumbs up sokken. Voeg daar nog een pizzaatje aan toe en je hebt het stadsleven precies zoals het hoort!

a day at the park

Er zijn genoeg nieuwe Happy Socks die in het stadsbeeld thuishoren, maar ook aan een middagje in het stadspark is gedacht. Deze giftbox is daar met zijn bijpassende naam natuurlijk ideaal voor, maar ook de losse sokkenparen zijn van de partij. Van standbeelden tot rondzwemmende zwanen in de vijver: deze sokken hebben alles wat je in een park terugvindt. Ben je meer van de rustgevende natuur, dan spot je de mooiste bomen en bloemen. Happy Socks heeft genoeg nieuwkomers en die zijn echt de moeite waard om te bekijken.

onze shops