Sokkeninspiratie: Koningsdag vier je zo!

Koningsdag vieren? Ja hoor, ook dit jaar roepen we gewoon drie keer hoera voor Willempie. En met een speciale Koningsdagkorting maken we er zelfs een extra feestje van. Shop nu alvast zijn lievelingskleuren rood, wit, blauw en – natuurlijk – oranje. Dan loop jij er de rest van het jaar op z'n oer-Hollands bij en ben je vast Koningsdagklaar voor volgend jaar.

1. rood

De eerste kleur van de Nederlandse vlag en daarom ook een van de kleuren die jij op Koningsdag met korting scoort. Onze tip is om te gaan voor lekker knalrode sokken, zoals deze van QNOOP.

2. wit

Je hoéft niet op te vallen met Koningsdag. Nu je toch thuis zit kun je ook prima met dit Tommy Hilfiger paar uit de voeten. Voordeeltje: hij heeft een rood-wit-blauwe boord en die mag het hele jaar gezien worden.

3. blauw

Omdat we aardig wat blauwe sokken hebben, heb je ook heel veel blauwe sokken om uit te kiezen voor je koningsdagkorting. Toch zijn deze favoriet. Want hoewel we ze soms wel kunnen schieten, hóren duiven gewoon bij Nederland.

4. oranje

Ondanks alle beperkingen focussen we ons met Koningsdag even op alle mooie dingen in het leven. Dat komt helemaal goed als je in deze oranje Alfredo Gonzales sokken proost op de koning. Life's good ;).

5. lekker Hollands

Deze rood met blauwe Heroes on Socks ademen Nederland. Daarvoor hoeft het niet eens Koningsdag te zijn. En o ja, de sok is er trouwens ook in het Hollands oranje – mocht je specifiek iets voor 27 april willen.

6. lekker Hollands 2.0

Wie dacht dat het niet Hollandser kon, heeft deze sokken nog niet gezien. Oranje + een print van fietsen (iets waar wij Nederlanders natuurlijk zo bekend om staan) = Koningsdag op z'n best.


Zie jij jezelf niet in deze sokken rondlopen? Dan spiek je gewoon even tussen alle Koningsdag sokken. Of tussen onze Koningsdag boxers, Koningsdag shirts of Koningsdag zwembroeken, kan natuurlijk ook. Voor 22:00 besteld, is de volgende dag in huis. Let’s get that Kingsday started!

stel hier je vraag
Chat avatar
Contact
onze shops