Sokkentips: eyecatchers voor op het festivalterrein

Het festivalseizoen is los! Pak snel je spullen bij elkaar en hop, richting de festivalweide om je tent op te zetten. Maar welke kleren gaan mee? Nou, als je er in ieder geval voor zorgt dat je sokken on fleek zijn komt de rest ook goed. Kies hieronder je favorieten en inpakken maar.

festival sokken

1. festivalvoer

Om jouw outfit tot in de puntjes te laten kloppen haal je er gewoon een stippensok bij. Hij is afgeleid van de pizza pepperoni en dat is natuurlijk ultiem festivalvoer.

2. voor het hele weekend

Blijf je een lang weekend? Wie geen viezerik wil zijn slaat wat meer paren in. Hulde aan deze festival giftbox van Happy Socks vol kleurexplosies.

3. trendsetter

Laat als een echte trendsetter logosokken boven je (niet meer zo) witte sneakers zien. Calvin Klein ging er helemaal voor en heeft een felblauwe variant voor je.

4. net als vroeger

Op festivals kan alles, zelfs voor een dag een hippie zijn. Komt dat even goed uit, want met deze discosokken kan dat helemaal.

5. hah, bier!

Mocht het voorkomen dat je met lege handen staat, heb je in ieder geval nog bier op je sokken. Je kunt ze daarna bij elk ander feest aantrekken, want hey, bier smaakt toch altijd goed?

6. signatuur spotten

Je favoriete signatuur is natuurlijk die van Tommy. Pronk hiermee bij je vrienden en vanaf nu weet iedereen dat jij degene bent met de meeste stijl.

7. Rolling Stones

You got the blues! Met deze toffe sokken van Happy Socks x The Rolling Stones rock jij gemakkelijk de hele tent leeg.


Zo, de basis voor jouw festivaloutfit is gelegd. Toch nog niet helemaal? Bekijk dan alle sokken.

shop nu

onze shops