Stance infiknit: beter dan ooit!

Bezig met laden...

Comfort, duurzame kwaliteit en een flinke dosis creativiteit. Deze combinatie zorgt ervoor dat de sokken van Stance elk jaar populairder worden. Maar het kan nog beter, dachten ze bij dit Amerikaanse merk en daarom introduceren ze dit seizoen de meest slijtvaste sok ooit: Stance Infiknit! Met extra veel aandacht voor de actievelingen onder ons. Oftewel: deze collectie van Stance is beter dan ooit.

stance infiknit sokken

infiknit: slijtvast en levenslange garantie 

Stance komt met iets nieuws: de meest slijtvaste sok ooit. Ja je leest het goed, de sokken met Infiknit technologie gaan vijf keer langer mee dan andere sokken. Hoe dat precies zit is een technisch verhaal: er wordt gebruik gemaakt van een speciaal behandelde nylon, die op een unieke wijze verweven wordt met de andere materialen van de sok. Maar het enige wat jij hoeft te onthouden is dat Stance zo gelooft in dit materiaal dat de Infiknit sokken een levenslange garantie hebben. 

stance infiknit

sportievelingen opgelet 

Ook alle sportievelingen kunnen extra lang genieten van de nieuwe hardloop- en wandelsokken. Bij de Stance performance sokken is het Infiknit materiaal namelijk op een extra plek verwerkt: onder de bal van de voet. En om het helemaal af te maken komt Stance natuurlijk weer met de mooiste prints. Wat dacht je van vrolijke Stance hardloopsokken of Stance wandelsokken met een toffe print? Nu heb je echt geen excuus meer om een nieuw persoonlijk record te lopen op de 5 km (of om überhaupt te starten met trainen).

Nieuwsgierig geworden naar de hele collectie? Bekijk alle nieuwe sokken van Stance. Keuze genoeg, want in bijna alle nieuwe sokken is de Infiknit techniek verwerkt. 

verder naar stance sokken

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops