Stoer in sokken: PUMA weet hoe het moet

De temperaturen zijn nog hemels heet en periodes van koude voeten lijken nog mijlenver weg. Toch is het tijd om je voor te bereiden op het nieuwe seizoen. PUMA haalt zijn stoerste prints tevoorschijn en voegt daar wat najaarskleuren aan toe om zowel heren, dames en kids klaar te stomen. Zit je in ieder geval niet om sokken verlegen!

logo hier, logo daar

PUMA weet dat je op logo’s nooit raakt uitgekeken en daarom zitten ze ook in de nieuwe collectie volop. Je inhouden is helemaal niet nodig en daarom kun je gewoon indruk maken met de all-overprint op deze logosokken voor heren en dames. De hele familie doet mee, want, hoe fijn, ze zijn er hier ook voor de allercoolste jongens. Mag het wat ruiger? Deze herensokken met zwartgrijze pixels en een logo, die zijn bestemd voor echte though guys.

(niet zo) basic

Niet alleen logoprints, maar ook basics maken hun intrede. Nou ja, hoe basic zijn glittersokken met springende poema’s eigenlijk echt? Voor net zoveel glamour, maar dan wél in een effen kleur, kijk je even naar deze warme kniekousen. Ze zijn er in het grijs, blauw en zwart en daarmee verklappen we meteen PUMA’s trendkleuren van dit seizoen. Voeg daar nog een vleugje donkergroen van deze sportsokken aan toe en jouw najaarscollectie is compleet.

Nog niet uitgekeken? Meer stoere indrukmakers spot je hier.

PUMA

onze shops