Terug naar de jaren 90 met Levi's

Logo’s waren overal, de plateauzool was hot en zonder tattoo ketting hoorde je er niet bij. De jaren 90: ook in 2020 is dit decennium nog altijd een inspiratiebron voor ontwerpers. Zo ook bij Levi’s waar ze voor het nieuwe seizoen een paar trends uit de nineties in de mix gooien, met een duidelijke hoofdrol voor hun eigen logo.

  levi's nieuwe collectie

logo feest 

Het is en blijft een logo feestje bij Levi’s. Ook in deze collectie is het namelijk weer een bonte verzameling aan logo’s in verschillende kleuren en formaten. Een verticaal en een horizontaal logo gecombineerd in één sokkenpaar bijvoorbeeld. Of zoals op de afbeelding hierboven, een paar sokken met een logo op een contrasterende achtergrond. 

  levi's nieuwe collectie

streep in de mix

De streep is een all time favorite en is ook in deze collectie weer goed vertegenwoordigd. De streep gaat van verticaal, zoals deze 2-pack naar horizontaal en van dik naar dun. Ook krijgen we spontaan zin in de lente met deze kleurrijke 2-pack. Of je nu terugverlangt naar de jaren 90 of gewoon je sokkenla een voorjaars update wilt geven: Levi's staat voor je klaar! 

levi's nieuwe collectie

onze shops