Tommy Jeans: sokken met een 90's twist

Het is helemaal niet vreemd als je Tommy Hilfiger een van de hipste merken ooit noemt. Toch doet Tommy Jeans daar een schepje bovenop. Dit label heeft dé iconische Tommy Hilfiger look, maar dan met items waarmee je echt een statement maakt. De sokken staan (hiep hoera!) nu bij ons online.

Tommy Jeans sokken

old school

Hoewel Tommy Jeans de nóg modernere versie van jouw favoriete sokkenmerk Tommy Hilfiger is, brengt dit label old school vibes met zich mee. Deze sokken lijken rechtstreeks uit de jaren 90 te komen. Waarom? Het Amerikaanse high school gevoel komt meer dan ooit tot zijn recht door blauw, wit en rode kleurvlakken en grote merkletters en logo's. Vooral als je de sokken combineert met Tommy slippers en een jeans (het label heet niet voor niets Tommy Jeans), creëer je het echte Tommy Jeans gevoel.

shoppen maar

Die fijne sokken staan nu bij ons online, dus je hoeft alleen maar je favorieten te zoeken en in je winkelmand te stoppen. Maar ja... waar ga je voor? Liefhebbers van veel kleur zijn absoluut fan van de diagonal flag sokken. De Tommy Jeans flag sokken en logo sokken zijn de meer coole, subtiele sokken en zijn er als normale sokken, quartersokken en footies. En dan heb je nog onze favoriet: de Tommy Jeans giftbox met daarin een mix van drie uitgesproken paren. Shoppen maar!

verder naar Tommy Jeans sokken

onze shops