Trend gespot: ongezonde sokken

Maak jij je door al dat zomerse weer ook een beetje zorgen over die summer body? Dan moet je deze trend even zien. Want als je slank de zomer door wil en tóch van junkfood wil genieten, kun je je favoriete snacks altijd nog aan je voeten dragen. Goed voor jouw look, nog beter voor je gezondheid. 

snacks op je voeten

Oké, laten we eerlijk zijn, zo'n sok met lekkers erop voelt natuurlijk lang niet hetzelfde als een flinke hap van een goddelijke hamburger. Maar dat 'ongezonde' sokken een trend zijn, dat is een feit: met al dat healthy life om ons heen, hebben we blijkbaar toch snacks nodig in ons leven. De eerder genoemde goddelijke hamburger is zonder twijfel een musthave sokkensnack, maar ook van pizza, taco's, hotdogs, instant noodles, milkshakes, allerlei ijsjes en nog meer pizza geniet je op een verantwoorde manier. Helemaal healthy, jij!

voor iedereen

Wie niet kan kiezen tussen al dat genot, hoeft dat gelukkig ook niet: Happy Socks zorgde namelijk voor een heuse junkfood-giftbox vol met lekkers. En zelfs aan kleine snoeperds is gedacht: aangezien de gezondheid van kindjes helemáál van groot belang is, schotel je ze gewoon hamburgers en hotdogs in sokkenvorm voor. Win-win, want als je dan zelf voor een matchend paar gaat, zijn jullie niet alleen goed bezig maar ook nog eens heel erg schattig samen. 

Meer smakelijke sokken zien? Vooral bij Happy Socks en Alfredo Gonzales zit je goed, maar je kunt ook tussen al onze sokken rondneuzen naar jouw favoriete snack.

 

onze shops