Trends van 2019: sokken die je moet hebben deze zomer

De lente laat een beetje op zich wachten dit jaar, vind je ook niet? Hoewel we niet klagen over die paar lekkere dagen vroeg in 't seizoen, voelt het nog niet echt als voorjaar. Maarre, de zon komt er aan, ga daar maar vanuit. En dus kun je je maar beter voorbereiden op wat komen gaat. We zochten voor je uit welke sokkentrends het helemaal gaan worden deze zomermaanden!

kleuren

Twee kleuren springen er uit - letterlijk. Koraal en geel, welteverstaan. Hoewel de eerste misschien niet helemaal unisex is (iets te roze voor stoere mannen), kunnen we met de tweede wel een hoop, aangezien het een heerlijke frisse zomerkleur is. Als je niet zo van de knalkleuren bent, heb je ook geluk: natuurtinten zoals beige, kaki, nude en wit zijn helemaal geoorloofd.

koraal
9,95
geel
9,95
koraal
14,95

wat prints betreft

Sokken met een print zijn an sich niet eens meer een trend maar een gewoonte geworden, als je 't ons vraagt. Wat voor print het dan moet zijn, is natuurlijk een verhaal apart. Ook dit seizoen zien we veel sokken om van te smullen - met voedsel dus, en als het effe kan met junkfood. Happy Socks wijdde er zelfs een hele giftbox aan, voor grote eters.

pizza
9,95
cheese
9,95
noodles
9,95

logo's blijven nog even

Het wordt bijna saai, maar ja, ook dit seizoen is het logo weer prominent aanwezig - zowel in 't straatbeeld als op je sok, dus. Vooral Levi's en Tommy Hilfiger weten er wel raad mee en steeds meer merken volgen. Wel nieuw: sneakersokken met logo's, waardoor je lievelingsmerk toch subtiel aanwezig is. Of-ie nu boven je schoen uitpiept of eronder verstopt zit.

Hugo
11,95
PUMA
8,99
Tommy
9,99

speciaal voor dames

Mannen, voel je vrij dit gedeelte te skippen: this one's for the ladies. En dan bedoelen we ook écht ladies, want damesachtig is helemaal de trend. Kniekousen mogen, doorschijnende sokken mogen, poppige bloemenprints mogen. Je kunt helemaal los met extravrouwelijke sokken, dus.

kniekous
11,99
transparant
7,99
bloemen
8,95

Meer sokken zien? Bekijk onze damessokken en herensokken voor het volledige aanbod, en spot zelf die trends!

onze shops