Van hip tot herkenbaar in de nieuwe Tommy Hilfiger collectie

Tommy Hilfiger is op dreef! De zomer is nog volop bezig, maar dat weerhoudt dit merk er niet van om zijn najaarscollectie vast te droppen. Ze hebben niet stilgezeten en dat wordt wel duidelijk als je ziet hoeveel nieuwe klassiekers, trendsokken en giftboxen er in de nieuwe collectie zitten. Luister, huiver en aanschouw...

Tommy Hilfiger FW19

spiksplinternieuw

Al denk je bij Tommy al snel aan nette klassiekers, geloof ons, de nieuwe collectie verrast je volop met uitblinkers voor de hele fam. Het begint al goed met dit logo dat niet op, maar in de stof terugkomt en met dit ruitpatroon dat alle kanten opgaat. Over ruiten gesproken: er zijn geen sokken meer ladylike dan een ruit mét een gevaarlijk modieuze panterprint. En aangezien het over een najaarscollectie gaat, mag je ook de fair isle print weer uit de kast toveren. Kortom: nieuwe prints vliegen je om de oren!

ken je mij nog?

Zijn die trendsetters van sokken niet jouw ding? Dan gaan we van spiksplinternieuw gewoon naar de vertrouwde klassiekers. Natuurlijk zijn deze wel in een najaarsjasje gestoken en daardoor zie je precies welke kleuren on trend zijn. Zo zijn deze effen sokken rood met zwart en maakt het flag logo een overstap naar een groene achtergrond. Het birdseye patroon met zijn kleine weefsels in V-vorm heeft al veel kleuren gezien, maar verschijnt dit keer in het blauw en rood. En die kleuren zijn nou precies de grote winnaars voor komend seizoen.

hoe meer, hoe beter

Ook met de grotere cadeaus moet het goedkomen, want er staan meer giftboxen dan ooit online. Zo past de birdseye cadeaubox bij elke heer en is mixed stripes gevuld met blauwe kleuren en een logosok. Dames kunnen hun geluk niet op met de überhippe animal giftbox vol glittersokken en dierenprints. Of ga je binnenkort op kraamvisite? Deze set is too cute to handle! Yep, er zit voor iedereen iets tussen, dus het wordt hoog tijd dat jij alle Tommy Hilfiger sokken bekijkt.

Tommy Hilfiger

onze shops