Vier de Pride in kleur met Happy Socks

We moeten voor Pride Amsterdam echt nog even geduld hebben, maar in tussentijd barst het feest in Amerika al los. Juni is namelijk dé maand van de NYC Pride. Happy Socks viert dit samen met jou en komt met Pride sokken die zowel vrolijk om je voeten zitten, als een bijzondere betekenis hebben.

 

voor een goed doel

Happy Socks houdt van iedereen en laat dit met zijn nieuwe Pride collectie graag zien. Dit alles voor het goede doel, want van de verkoop gaat een deel van de opbrengst naar de Phluid Project om genderneutrale kleding te supporten en wordt ook nog eens 10% gedoneerd aan de Stonewall Community Foundation. Klinkt ingewikkeld? Laten we het zo zeggen: dit is in New York de allerbekendste stichting voor de LGBTQ-gemeenschap. En die steun jij dus weer bij de aankoop van Pride sokken. Help je mee?

een divers stel

Liefdeskoppels zijn er in alle soorten en maten, net zoals de sokken in die speciale Happy Socks pride giftbox. Er zitten namelijk twee paren in die van elkaar verschillen, maar wel perfect matchen. Op beide sokken komt hét symbool van diversiteit terug: op het zwarte ontwerp staan regenbogen en het gestreepte paar is zelfs een regenboog op zich! En omdat de Pride een feestje is voor iedereen, is deze giftbox er in alle maten van 36 tot en met 46. Sla hem nu in, want dan ben je tijdens de NYC Pride vast van genoeg kleur verzekerd en hoef je nog maar 66 dagen af te tellen tot de Canal Parade in Amsterdam. Happy celebrating!

onze shops