Vrolijk het najaar in met de nieuwe Happy Socks

Wat is er nou leuker dan een druilige herfstdag beginnen met Happy Socks om je voeten? Want — je zou bij dit merk ook niet anders verwachten — de gekke prints maken elke dag een stuk kleurrijker. Je spot zelfs een nieuwe samenwerking en die is vrolijker dan nooit tevoren. Kortom: Happy Socks heeft zichzelf weer flink overtroffen!

happy socks najaar

najaarssokken met een twist

De nieuwe prints passen perfect bij dit seizoen. In de Happy Socks heren en Happy Socks dames collectie vliegen herfstbladeren, paddenstoelen en oktoberfeesten je om de oren. Heeft Happy Socks ook aan najaarskleuren gedacht? Eum... met mate. En dat is maar goed ook, want zeg nou zelf: sombere kleuren, dat is toch helemaal niks voor Happy Socks? Zelfs zwarte sokken zitten bomvol happiness, zoals de unicorn sokken uit de Happy Socks kids collectie. Hallo, die schattigheid willen wij toch gewoon óók om onze voeten?

happy socks disney

Happy Socks x Disney

Een ander primeurtje is de Happy Socks x Disney collectie. Ook die is onbeschrijvelijk schattig én is er gelukkig voor de hele familie. Je hebt zelfs achttien verschillende sokken om uit te kiezen. Of je nou groot fan bent van Mickey of toch meer van Minnie: er zit iets voor je bij! Tja, en dan wordt kiezen al snel een onmogelijk karwei. Gelukkig zijn er ook verschillende Disney giftboxen voor hem, haar en de kids met meerdere van die leuke Happy Socks Disney sokken bij elkaar.

verder naar Happy Socks

onze shops