Waarom jouw volgende hardloopsokken van Stance FEEL360 zijn

Bezig met laden...

Trek jij regelmatig je hardloopschoenen aan voor een good old run? Dan ken je het belang van goede hardloopsokken. Net als Stance, want voor de nieuwste Stance sportsokken gooide het merk een hele speciale technologie in de strijd, genaamd FEEL360. Wat dat is, en waarom jij Stance hardloopsokken wilt? Dat lees je hier!

Stance Run hardloopsokken

Natte voeten en stinkende sokken die na zeven rondjes al kapot gaan? Dat is allemaal verleden tijd! Alle hardloopsokken uit de nieuwste Stance Run collectie zijn gemaakt met FEEL360 Technology, waarbij de stof voor en tijdens het weven speciaal behandeld wordt. Met maar één doel: jouw performance verbeteren, natuurlijk!

Stance FEEL360 technology

De stof die bij de Stance hardloopsokken ontstaat heeft drie belangrijke kenmerken. Ten eerste zorgen zilver-ionen ervoor dat 99,95% van de bacteriën geen kans krijgt, waardoor stinksokken verleden tijd zijn. Ook reguleert deze revolutionaire stof de temperatuur van je voet veel beter en wordt vocht sneller van binnen naar buiten afgevoerd. Tot slot is de sok veel sterker: door tijdens het produceren de vezels op cruciale plekken (zoals hiel en teen) te twisten, slijt een Stance hardloopsok aanzienlijk minder - zelfs na heel veel wasbeurten.

Stance Run hardloopsokken Stance Run hardloopsokken

Stance hardloopsokken: leuk om te zien

Leuk, zo'n fancy technologie, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Gelukkig zit dat bij Stance altijd wel goed: de hardloopsokken kregen felle kleuren, opvallende prints en een sportieve uitstraling die bij elke hardloopoutfit past. Stance hardloopsokken zijn bovendien speciaal ontwikkeld voor heren of dames, en er zijn zowel hoge als lage modellen beschikbaar. Kortom: jouw nieuwe hardloopsokken vind je tussen de Stance sportsokken!

verder naar Stance sportsokken

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops