Woehoe, deze panty's shop je vanaf nu bij ons

Dames: we hebben een heel leuk nieuwtje. Vanaf nu vind je bij ons niet alleen sokken, maar ook — daar komt 'ie — panty's! En het wordt nog leuker. We hebben namelijk gelijk goed ingeslagen (waarom ook niet) en drie verschillende merken voor je online geknald. En o ja, we hebben naast panty's ook leggings, stay-ups en pantykousen.

FALKE panty SiSi panty stay-up

FALKE panty

Naast je vertrouwde FALKE sokken, shop je nu ook je FALKE panty bij ons. En die is er in net zoveel verschillende kleuren. Zwart, grijs, beige, bruin of groen: je favoriet zit er hoe dan ook tussen. Voor welke kleur panty je ook gaat, dat je kiest voor kwaliteit is een zekerheid. FALKE heeft al sinds 1895 verstand van beenmode en de naam die ze hebben opgebouwd... nou, die is niet mis!

Marcmarcs panty

Marcmarcs sokken zitten al een tijdje in ons assortiment, maar ken je ook de Marcmarcs panty al? De oprichters van dit merk waren teleurgesteld in de bestaande sokkenindustrie en begonnen daarom maar voor zichzelf. Je kunt dus behoorlijk wat kwaliteit en luxe verwachten. Ook de panty's zijn niet mis. Met de fijne 'comfort' en stralende 'ultra sheer' lijn heeft Marcmarcs voor iedere vrouw een elegante panty.

SiSi panty

Dit merk heb je hier waarschijnlijk nog niet eerder voorbij zien komen. Klopt als een bus! SiSi is voor ons namelijk nieuw, maar bestaat in Italië als sinds 1925 en is daar marktleider op het gebied van beenmode. En da's niet zo gek: SiSi belooft dezelfde goede kwaliteit te bieden, maar dan voor minder centen. Naast mooie panty's in 15 t/m 200 (!) denier vind je hier ook pantykousen en stay-ups met een sexy twist.

Bekijk snel alle panty's, want we hebben nog veeeel meer. Welke panty is jouw favoriet?

verder naar panty's

onze shops