Calvin Klein sokken

Calvin Klein is, niet in de laatste plaats dankzij de spraakmakende campagnes, een favoriet - en dus zijn de sokken dat natuurlijk ook! Calvin Klein sokken zijn er als modebewuste herensokken en damessokken, en worden gekenmerkt door mooie materialen en een ultiem draagcomfort. Een luxe sokken giftbox van Calvin Klein is bovendien een feest om te krijgen én te geven. PS: shop direct je bijpassende Calvin Klein boxers.

Calvin Klein sokken

39 producten

sort-descending

39 producten

CK sokken

Opgericht in 1968 is Calvin Klein inmiddels niet meer weg te denken uit de modewereld. De vernieuwende collecties, marketingcampagnes en het Calvin Klein logo vallen bij grote groepen consumenten in de smaak. Dat geldt ook zeker voor de Calvin Klein sokken, waarvan je bij ons een groot aanbod vindt. Alle Calvin Klein socks hebben met elkaar gemeen dat de prijs-kwaliteitverhouding erg goed is.

Calvin Klein sokken heren en dames

Als we inzoomen op de collectie sokken van Calvin Klein, zie je dat ze er zijn in alle kleuren en typen. Of je nou graag geruite sokken draagt of liever voor een streepje, dot, uni of logo embleem gaat: jouw perfecte Calvin Klein sokken shop je bij ons. De Calvin Klein footies en Calvin Klein sneakersokken gaan — zeker tijdens de zomermaanden — als warme broodjes over de toonbank. Maar uiteraard hebben we ook zichtbare Calvin Klein herensokken en damessokken die prachtig in je Calvin Klein slippers zullen staan.